maanantai 24. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Maanantai on täällä taas. Synkkänä ja sateisena.. Väsyttävänä. Kaiken lisäksi yskin keuhkoja pihalle. Syysflunssa, kiva kun tulit - toivottavasti vain pikaisesti käymään. Viikonloppu meni mukavasti mökkeillen. Yllättäen säästyimme pahimmilta vesisateilta, mutta kylmä oli silti! Reippailtua tuli, nimittäin lauantaina rämmittiin märässä, upottavassa metsässä ja melkein eksyttiin. :D Muutama hassu sieni tarttui matkaan, mutta ei niille viitsinyt mitään tehdä, kunhan bongailtiin. Sunnuntaina ahkeroitiin mökkitontilla, raivattiin isoimmat oksat metsästä nuotiolle ja pilkottiin puita. Onnistuin kirveen huitaisemaan sormeen, mutta ei onneksi isompaa haavaa tullut. Verta kyllä tuli ihan kunnolla, luulin jo ettei pelkällä laastarilla selviä.

Ensimmäinen projektiviikko siis meni ihan mukavasti luonnosta nauttiessa, arkena olen kävellyt ainoastaan bussipysäkeille, milloin mistäkin. Koiruliinikin kotiutui pitkän lomailujakson päätteeksi, joten ainakin pikkuhappihyppelyitä tulee tehtyä aamuisin tai iltaisin. Jospa viikonloppuna olisi sen verran terve, että pääsisi vaikka pitemmälle lenkille tai ehkä jopa salille! Kerrankin nimittäin tulossa viikonloppu, jolloin ei ole mitään suunnitelmissa! :)

Tänään kp 24, ja menkkoja odotellaan saapuviksi viimeistään ehkä viikonloppuna..? Tosi hankala ennustella, mutta nyt on kuitenkin viikko oviksesta (jos se oli silloin kp 17).

Ei kommentteja: