sunnuntai 16. syyskuuta 2012

TTC United







Niin se alkoi eilen, Toiveikkaan vetämä liikuntaprojekti, TTC United!

Eiliselle osui kauden päättäjäiset, joten käppäilimme luonnossa muutaman tunnin ajan, grillailtiin nuotiolla makkaraa ja illalla sitten käytiin viihteellä. Olo on tänään ollut sen mukainen... :D Pitäisi kyllä ihan ajan kanssa lähteä patikoimaan metsään, niin kaunista ja rauhallista!

Omalta osaltani voin sanoa, että tulen ottamaan tämän liikuntaprojektin erittäin kevyesti. En oikeastaan edes pysty ajatella mitään järkevää tavoitetta itselleni, sillä tuntuu että aikaa liikunnalle ei vaan yksinkertaisesti ole! Ehkä voisin ottaa tavoitteekseni liikkua edes pari kertaa viikossa. Se voisi olla se, mihin pystyn tällä hetkellä. Nimittäin, niinkuin jo aiemmin olen maininnut, vie työ ja koulu viikossa todella paljon aikaa, ja oikeastaan viikonloput ovat ainoat hetket liikunnalle. Ja tässä menneen kuukauden aikana on vielä joka viikonlopulle ollut jotakin ja meinaan olla ihan poikki...! Mutta koitan nyt ottaa hyvin rauhalllisesti ja olla stressaamatta itseäni liikaa.

Projektin ensimmäisen kuukauden teemana on "kokeilen jotain uutta". En tiedä, mitä uutta voisin kokeilla, aika montaa erilaista juttua nimittäin on tullut kokeiltua joskus nuorempana. :) Katsotaan, jos keksisin jotain. Kaikki vinkit ovat tervetulleita!!

Sitten kiertojuttuihin:


Tänään aamulla sain ovistestiin vahvan testiviivan, ei ehkä kuitenkaan ihan plussa vielä... Myöhään iltapäivällä tein uuden testin, ja viiva oli suurinpiirtein samanvahvuinen. Mukavaa, kun tässä kierrossa ovis näyttää tosissaan olevan tuloillaan! :) Tänään siis kp 16, eli ei mikään epätavallinen ajankohta ovikselle, jee!! :) Ainut pikkumiinus, että haluja ei kyllä meinaa olla nimeksikään. Jospa saatais pojat liikenteeseen kuitenkin vielä tänään, niin vois ollla tsäänssejä. :)

Ei kommentteja: