maanantai 7. marraskuuta 2011

Aloitus

Tässä sitä ollaan. Kirjoittamassa odotusblogin aloitusta. Tämä blogi vaan ei kerro lapsen odottamisesta - vielä. Tämän blogin tarkoituksena on olla itselleni purkukanava, tai jotain sinne päin. Minä nimittäin haluaisin jo lapsen. Minulla on vauvakuume.
Ongelma vain on siinä että avomieheni ei vielä uskalla antaa lapselle lupaa tulla. Meidän täytyy siis odottaa, ennen kuin voimme aloittaa yrittämisen, eli odotuksen odottamisen. Siispä odotan odotuksen odottamista.

Odotan, odotan, odotan.. (Onpa hassu sana... :) )

Se siitä odottamisesta, ollaan nyt tässä hetkessä.

Olen siis nainen, 22-vuotias. Asun kahdestaan avomieheni (21 vuotta) kanssa omistamassamme kerrostalokolmiossa. Tai emme me kahdestaan asu. Seuranamme meillä on kaksi karvaista kissaa ja yksi karvainen koira. Kaikki eläimet ovat rotunsa pitkäkarvaisia edustajia. Huomaan, että mulla taitaa olla jokin mieltymys pitkiin karvoihin... :D
Ja taas aiheeseen; olemme olleet yhdessä kohta 11 kuukauttta. Ei kauan, mutta mitäpä nuita laskemaan. Molemmilla on työnsä, miehelläni ei tosin vielä vakituista paikkaa.

Tilaa olisi lapselle, mutta jokin siinä pelottaa. Vastuu, sitoutuminen, loppu elämä! Varsinkin miehelleni nämä asiat on pelottavia, minä sen sijaan olisin jo valmis. Ja sitä vartenhan Odotus on, että valmistaudutaan tulevaan. Yksi askel on kuitenkin otettu, hormonaalinen ehkäisy (Nuva Ring) on jätetty pois noin kaksi kuukautta sitten, tarkalleen 2.9. Mitä sen jälkeen? Ensimmäinen luomukierto alkoi 6.9. kestäen yhteensä 25 päivää. Se seuraava onkin nyt kestänyt sitten jo 38 päivää. Tähän asti ehkäisynä ollut kumi ja varmat päivät - herää kysymys, mitkä varmat päivät, kun kierto on näin sekaisin!!

Tämän kierron aikana olen jo luullut, että olen raskaana (koko viime viikko), potenut sitten järkyttäviä menkkakipuja (kp 35), tehnyt negatiivisen raskaustestin (kp 36) kun vuotoa ei tullutkaan. Ja sitä vuotoa odottelen edelleen tulevaksi. Nähtäväksi siis jää, miten pitkä tämä kierto onkaan.

Noh, jotta saataisiin tämä aloitusteksti loppuun, kiteytettäköön, että odotan kuukautisvuotoa ja mietin, mitä keksisin itselleni, jotta vauvakuume ei olisi hallitsevassa asemassa jokapäiväisessä olemisessani! Tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

1 kommentti:

Noel kirjoitti...

oi loistavaa lisää kuumeilublogeja!<3 Jään lukemaan & voin hyvin samaistua (iät ja seurustelunpituuski osuu aika yksyhteen!)
Meilläki jätetty hormonikierukka pois justiinsa, yhet luomukuukautiset kerenny tulla! Odottelen vahinkoa sattuvaks ;)
Onks teillä puhuttu mitään yrityksen alottamisen ajankohdasta?

ps. jos keksit jonku millä vauvakuume ei hallitsis jokapäivästä elämää ni kerro toki mullekki =)<3