lauantai 10. joulukuuta 2011

HUOMIO!!!

Mulla on omituinen tarve käydä vähän väliä täällä blogissa kurkkimassa montako lukijaa on käynyt ja jättääkö kukaan kommentteja. Yleensä monikaan ei käy ja vain murto-osa jättää kommentin. Oikeassa laidassa kysely lukijoistani (?), olethan ystävällinen ja vastaat siihen! Vaihtoehtoja kaksi: seuraaminen "virallisena" lukijana ja seuraaminen anonyymisti.

Kiitos!! =)

4 kommenttia:

Meeme kirjoitti...

Liityin lukijaksi! :)

Terhi kirjoitti...

Kiitos että kommentoit blogiini ja samalla minä löysin sinun blogisi. Jään seurailemaan ja pitää lukaista mitä tähän mennessä olet kirjoitellut :D

Belly kirjoitti...

Mä seurailen, mutta joskus käyn tietysti niin että en ole kirjautunut sisään, jolloin käyntini ei varmasti näy kirjautuneena käyttäjänä. Jos ei itselläni ole mitään postattavaa niin en kirjaudu sisään vaan luen vaan oman blogini etusivulta tuoreimmin päivittyneitä blogeja. :)

RK kirjoitti...

Mukavaa kun jätätte kommentteja! :) Ja kiva että olen saanut uusia lukijoita!

Belly: en kai käsittääkseni pysty näkemään, kuinka moni käy sivuilla kirjautuneena ja moniko ei. Lähinnä tolla kyselyllä kartoitan sitä, että moniko tätä ylipäätään seuraa. :) Rekisteröityneet jäsenethän näkyy blogissa, mutta tuntuu silti että kävijöitä riittäisi. Tilastoissa ainakin näkyy, että joinakin päivänä kävijöitä olisi jopa 40 - mikä kuulostaa minusta hirveän isolta määrältä! =) Voi kyllä olla, että jotkut käy useamman kerran päivässä, teenhän sitä itsekin. :)