keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tämän päivän oloja

Ollako vai eikö olla..??

Tänään aamulämpö korkein ikinä, 36,8 astetta.. Joten voisin vaikka vannoa että ainakaan tänään ei menkat vielä ala. Tuntuu että juoksen vessassa jatkuvasti, mutta en tiedä pinnistelenkö ja tunnustelenko pissahätää vain jotenkin liian herkästi.. =) Eilen iltapäivästä alkoi tuntua pientä jomottelua ja polttelua jossain häpyluun alueella, sama jatkunut nyt tänään, lievempänä tosin. Sen puolesta odottelen vuotoa lähipäivinä... Voi itkunpitku. Mies lähti tänään työreissuun ja palaa vasta la-su yönä, joudun olemaan ihan yssisseni kaikkien ajatusteni kanssa ja jännäilemään. Ja yksin myös nielemään pettymyksen jos vuoto alkaa ennen viikonloppua.

Dpo 11 - kauaa ei tarvi enää odotella epätietoisena.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi miten jännittävää...! Miten maltatkin olla testaamatta :)

Suvitar kirjoitti...

No en mä enää kyllä oikein meinaa malttaakaan! :D Kahden vaiheilla, että testaanko huomenna vai en.. Kun haluaisin että mun ei tarvis yksin sitä pähkiä, oli tulos mikä hyvänsä. :)

Helmi kirjoitti...

Moikka! Mullakin taitaa olla dpo 11 tänään. :) lievää jomotusta ollut täälläkin, mikä viittaisi menkkoihin. Saa nähdä. Jännää on! itsekin mietin koska uskaltaisi testata. Pidän peukkuja teille!

Suvitar kirjoitti...

Mehän mennään Helmi sitten ihan samoissa :) jomotukset lakkas vähäksi aikaa mutta sitten taas vähän rajummin tulivat n. 10 minuutiksi. Rupeaa toivo hiipumaan pikkuhiljaa mutta tuo mahdollinen kiinnittymisvuoto tai mikä lie sitä pitää vielä yllä. Peukut sinne teille myös! :)