keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Armoton päänsärky

No nyt voin sanoa, että mulla on joku selkeä oire - jumalattoman kova päänsärky! Ei meinaa töistä tulla mitään. Päätä on särkenyt lievästi jo useamman päivän ja luulin että on "vieroitusoireita" kahvista (ennen join yhden tai kaksi kuppia päivässä, jätin nyt kokonaan pois). No eilen olin ihan kanttuvei illalla ja huomasin silmien liikuttamisen sattuvan ohimoon. Tai jonnekin. Hankala kuvailla. Ei auttanut asiaa kun kävin autolla kaupassa ja siinä autoillessa joutui tietysti katsella vähän joka suuntaan. Kärvistelin illan ilman lääkettä, mutta tänään aamulla oli pakko ottaa vähän panadolia. Eipä tuo hirveästi auta ja nyt alkaa taas mukavasti jomottelemaan. Ystävällinen Google osasi kertoa, että johtuu todennäköisesti hormoneista, minä reagoin sitten tällä tavoin.. Lämpö on edelleen korkealla, koko ajan yli 37, mutta taitaa nyt sitten sekin kuulua asiaan.

Jospa siellä nyt sitten jotain olisi käynnissä kun näin jomottelee. :)

Viime yönä muuten heräsin taas puoli viisi, kävin vessassa ja juomassa ja taas pyöriskelin melkein tunteroisen sängyssä ennen kuin sain nukahdettua uudestaan. Toivottavasti tästä nyt ei tule tapa.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kannattaa juoda paljon niin sekin voi auttaa tuohon pääkipuun. Itellä monesti päätä alkaa särkeä kun on päässyt jotenkin vähän kuivahtamaan

Suvitar kirjoitti...

Kiitos Maria vinkistä! Täytyypä kiinnittää huomiota riittävään veden juontiin.

Gladiolus kirjoitti...

Ihanaa, että löysin blogisi jättämäsi kommentin myötä! Mehän mennään melkein samoissa näiden raskauksien kanssa ja samanlaisia pelkoja sekä hermoilujakin tuntuu olevan ilmassa :) Jään seuraamaan, kuinka sinun raskaus etenee.

Suvitar kirjoitti...

Gladiolus: Kiva että löysit tänne! Se on mukavaa, että löytyy joku, jolla raskaus suunnilleen samassa vaiheessa. :)