maanantai 25. helmikuuta 2013

Oireilua

Yök mikä aamu oli tänään.. Herätessä ihan hirveen kauhee nälkä ja käväsin hakemassa kipollisen muroja sänkyyn ja lusikoin väkisin suuhun. Sit vartiksi takaisin nukkumaan ja sen jälkeen lisää aamupalaa nassuun. Eilen jo oli pakko syödä melkein koko ajan jotain tai tuli heikotusällötys, mielenkiinnolla odotan mitä näistä työpäivistä tulee, kun ei voi heittäytä sohvalle maate välillä. :D Mikähän voisi olla hyvää naposteltavaa, jota vois pitää työpöydän nurkalla pahaa oloa odottamassa? Voileipäkeksejä tekee ihan hirveästi mieli ja mandariineja.. Omnom :P

Viikon päästä ultra! Apua!

2 kommenttia:

Gladiolus kirjoitti...

Sama täällä, nälkä koko ajan ja välillä ällötys. Otan kuitenkin kaikki todisteet ilolla vastaan. Teillä on viikkoa ennen ultra kuin meillä, joudutte siis jännittämään viikon vähemmän :)

Suvitar kirjoitti...

Siis tää nälkä on jotain ihan sanoinkuvaamatonta, tarvin töihin evästä niin paljon kuin normaalisti syön koko päivän aikana, ja vähän ylikin.. :D Mutta todellakin, ilolla nämä pienetkin todisteet otetaan vastaan! Meillä on onneksi viikonloppu täynnä vilinää ja vilskettä, jos ei kauheasti ehtisi jännittää. Sitten maanantain jälkeen saa toivottavasti jännittää nt-ultraa (varasin sinne ja rakenneultraankin jo ajat..)