torstai 29. marraskuuta 2012

Yhteenveto kierrosta #15

Huihai, viidestoista kierto pulkassa sitten ehkäisyrenkaan pois jättämisen jälkeen. Eikä oikein mitään tolkkkua kierroissa... Plaah.

Tiukat faktat:
- pituus 27 päivää (ihanan normaalia)
- ovulaatio kiertopäivänä 16 (sekin tuntuu ihanan normaalilta)
- luteaalivaihe 11 päivää (parempi kuin 5, mutta sais olla vielä pidempi)

Plussaa: selkeä(hkö)t ovislimat, täytyy seurailla näitä juttuja jatkossakin. Ei kovia kipuja (tosin vetelin pienimmästäkin tuntemuksesta buranaa ja panadolia).
Miinusta: oviksen missaaminen, tämä korjaantunee tässä kierrossa ainakin kun ei näyttäis reissuja olevan tiedossa kummallakaan.

Kiertojen keskiarvopituus pysyy edelleen 30:ssa. Lut.vaiheen keskipituus 10 päivää ja oviksen ajankohdan keskiarvo kp 19. Ovis on nyt useampana kertana kuitenkin ollut aiemmin, eli siihen muutosta havaittavissa. Edelleen toivon lisää pituutta luteaalivaiheeseen, mutta on se nyt sentään yli kymmenen päivää ollut viime aikoina, joten näillä mennään. Katsotaan onko vehnänalkioöljyllä ja kapseleissa olevalla B-vitamiineilla (ei niissä ollutkaan B:tä, mistähän senkin vedin..) jotain positiivista vaikutusta tähän. :) Ja myös aktiivisuutta makkarin puolella lisää tähän kiertoon niin ei tarvisi miettiä, vaan vois ihan puhtaasti jännäillä! :D

Nyt viimeset tsempit jäljellä oleviin kokeisiin (kolme jäljellä neljästä) ja sitten jouluvalmisteluihin!

Ei kommentteja: