torstai 22. marraskuuta 2012

Puoliväli

Nyt on viikon puoliväli ja samalla myös mun piinailun puoliväli (suunnilleen). Aika maltillinen oon, ainakin suurimmaksi osaksi. Eilen oli aamulla vihlova kipu alavatsassa "jossain siellä" ja heikotusta ennen lounasta. Mutta, mitäpä nämä voisivat tarkoittaa, kun on DPO 5?? Ei kai mitään. Ei auta kuin mennä päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tulee. Ens viikon perjantaina ois DPO 14 ja voisin kyllä veikata kuukautisten alkavan siihen mennessä jos ovat alkaakseen. Tosin pari kertaa luteaalivaihe on ollut yli 14 päivää - jopa 17.

Helmin vinkistä otin vaarin ja ostin vehnänalkioöljykapseleita ja aloitin niiden syömisen pari päivää sitten. Tarkoitus sen avulla saada tasoitettua kiertoa, katsotaan miten käy. Tähän kiertoon tuskin vaikuttaa enää mitenkään päin, mutta jos sitten seuraavaan.. Toivottavasti rasvoittuva ihao ei siitä tykkää huonoa. Katsotaan nyt tuo yksi purkki ainakin, siitä riittää pariksi kuukaudeksi.

Puoliksi päätin, että jos ei viikon päästä lauantaiaamuun mennessä menkat ala, niin voisin jopa tehdä raskaustestin. Mutta se on niiiin kaukana se lauantai. Katsotaan. Tällaisia löpinöitä tänään, viikonloppu ja ens viikko on täynnä lukemista, koeviikko alkaa keskiviikkona. Töissäkin kova härdelli menossa joten veikkaan että blogi hiljenee - siihen asti että kuukautiset alkaa, pitäähän se täällä sitten raportoida!

Ei kommentteja: