perjantai 16. marraskuuta 2012

Kp 16, ovisplussia

Avauduin jo melkoisesti aiheesta oviksen hyödyntämättä jättäminen, mutta piilotinpa sen melkein saman tien. Mitä sillä on väliä. Lyhyesti: Lähes ovisplussa eilen aamulla ja selkeä plussa viime yönä kotiin tullessa ja tänä aamuna. Ovislimat bongattu eilen illalla.. Millonkahan se ovis sitten oikeasti on... Ens kierros lupaan ja vannon mitata lämpöjä jos sais jotain tolkkua eikä tarvis arvailla. Mutta niin, lyhyestä virsi kaunis ja menkkoja odotellaan saapuviksi sitten joskus kuun vaihteen lähistöllä. Fuck.

2 kommenttia:

Annu kirjoitti...

En tiedä mitä kirjoitit poistettuun postaukseen (eli oliko oviksen hyödyntämättä jättäminen toivottua vai ei), mutta oletan, että haluat edelleen tulla raskaaksi. Ymmärrän toki, että prosessi on turhauttava ja sen aikana kaikki tunteen on sallittuja :)

Ajattelin laittaa omat kokemukset ovislimoista. Kokeilimme joitakin kuukausia raskautumista onnistumatta. Ovistikkuja kokeilin, mutta en saanut niitä toimimaan oikein/osannut tulkita niitä. Päätin sitten kokeilla limojen seuraamista. Seurasin yhden kuukauden ajan limojen muodostumista ja ne menivät aika lailla tämän mukaan: http://kutri.net/naiseus/kuukautiskierto/ Olet varmaan itsekin löytänyt tämän.

Seuraavalla kierrolla yritin bongata sitä hedelmällisintä tilannetta (eli kirkasta limaa). Näitä oli kaksi, jälkimmäisenä päivänä myös kokeilin ovistikkua ja se näytti kerrankin ovulaatiota! Puuhiin (hihiii) pääsimme jälkimmäisenä päivänä ja munasolu hedelmöittyi kaksi päivää tämän jälkeen.

Ainakin oma lämpötilani vaihtuu melkeinpä mielentilan mukaan, joten siihen en lähtenyt.

Tsemppiä projektiin, toivottavasti onnistuu!

Suvitar kirjoitti...

Hei Annu ja kiitos paljon kommentistasi! :)

Tosiaan lapsi ois nyt tervetullut, eli oviksen hyödyntämättä jättäminen ei ollut suunnitelmissa.. Mutta nyt kävi näin ja näillä mennään, jospa sitten ensi kierrossa taas osuis paremmin kohdilleen. Ärsyttää vaan hieman kun tietää jo valmiiksi että mahkuja ei ole. Toisaalta eipä tarvi sitten pettyäkään, ainakaan kovin paljoa.

Mä nyt tässä kierrossa tarkemmin tutkailin noita limoja ja bongasin sitä venyvää ja kirkasta kahtena päivänä, kp 15 ja 16. Onko nyt siis niin että ovis näiden perusteella on se viimeinen limapäivä? Molempina päivinä ovistikut näytti myös plussaa ja (ovulaatio-)kipuilu yllätti pitkästä aikaa kp 16 illalla.

Aamulämpöjä mittailin muutamassa kierrossa ja taisi olla niin että niissä kierroissa missä bongasin oviksen tikuilla, myös lämpö sen osoitti. Joku kierto oli niin että ovistesteihin en plussaa saanut ja myös aamulämmöt oli läpi kierron ihan mitä sattuu. Veikkaisin että tuo oli kierto, jossa en lainkaan ovuloinut. Mittailu vaan on niin viitseliäisyyttä vaativaa hommaa, että en oo nyt enää siihen ruvennut. Se hyvä puoli siinä ois, että melko hyvin taitaa minulla ainakin todentaa oviksen olleen. Ei tarvitsisi sitten pähkäillä että mikä päivä se oli. :)

Mutta loppupeleissä sehän nyt on yks hailee millon se ovis on, tasaista yrittämistä vaan ja niin edelleen! Haluisin vaan tarkkaan tietää mitä tapahtuu ja milloin niin saan pidettyä kunnolla kirjaa kierroista. :D

Kiitos vielä viestistäsi ja tsempeistä! :)