torstai 1. marraskuuta 2012

Tuskainen yö

Ei sitten alkanut vuoto kunnolla eilisen päivän aikana. Yhdentoista maissa paneuduin yöpuulle ja ajattelin, että pitäiskö ottaa särkylääke jo kun hieman alkoi mahassa tuntua. En sitten kuitenkaan jaksanut enää nousta hakemaan tabua. VIRHE!

Vartin yli kaksi heräilin kipuun, kävin nappaamassa yhden panadolin ja kiemurtelin ja ähisin ja puhisin (ajattelin, että haluanko tosiaan joskus synnyttää...!?). Vartin kärvistelin ja sitten kävin vetäsemässä pari buranaa nassuun ja jatkoin samaa tuskailua. Missään asennossa ei ollut hyvä ja koko ajan vaan sattui ja sattui, kovasti. Mieskin siinä jo heräili ja sit aukeskin kyynelkanavat ja en meinannut saada rauhoituttua. Itkin ja heijailin itseäni, mies koitti silitellä selkää mutta tuskastuin siitä vaan lisää. Kolmen aikaan otin vielä yhden panadolin, sen jälkeen alkoi oksettaa ja kävinkin posliinia halailemassa ja kakomassa, mitään ei kuitenkaan tullut ulos... Joskus ennen puolta neljää löysin suhteellisen hyvän asennon sängyssä (puoli-istuva asento, jalat koukussa) ja sain rentouduttua. Kissa kiipesi syliin ja siihen sitten nukahdin ja nukuin hyvin seitsemään asti.
Herättyäni olin tosi heikkona, oksetti ja tärisytti, silmät turvoksissa itkemisestä. Sain vähän syötyä aamupalaa ja keräiltyä itseäni, mutta silti nyt vielä yhdeksän jälkeen on ihan krapulainen olo. Asiaa ei varmasti auttanut ne yölliset lääkkeet tyhjään mahaan pelkän veden kera.

Olis vaan pitänyt ottaa se särkylääke jo silloin illalla... Taidan nyt pikkuhiljaa takoa mieleeni että kannattaa ottaa se heti kun jotain tuntuu. Nytkin ajattelin, että eihän mulla viimeksikään niin kovat kivut ollut.. En ajattele enää. Varaudun siis särkylääkecocktaililla ensi kerralla ajoissa! Aamuyön aikana vuotokin sitten alkoi kunnolla, eli tänään kp 1.

Menneen kierron faktat: pituus 29 päivää, ovis kp 18(-19) ja luteaalivaihe (10-)11 päivää.

Ei kommentteja: