torstai 1. maaliskuuta 2012

Haipakkaa!!

Huhhuh, kiirettä pitää, mutta minkäs teet. Työpäivät on venyny ylipitkiksi koko tän viikon, eilenkin 11h töissä.. Sit kotiin syömään ja kauppaan ja nukkumaan.

Aamu alkoi loistavasti: kello herättää 6:00, koira heräsi samalla ja olin nostamassa sitä sänkyyn (hyh, paha minä. :D ). Koiralla toinen kylki IHAN kus.. pissassa! Härregyyd. Salamana ylös sängystä ja valot päälle. Mies tykkäsi tosi kovasti... Sängyn alta löytyi kunnon kokoinen lammikko - jätkä oli pissiny allensa nukkuessaan! Hölömö. Koira pesulle ja lattiaa luuttuamaan... Niin ja kellohan oli tosiaan sen kuus aamulla. Hyvin heräsin! Nyt sit toivon hartaasti että tuo ei ole mikään pissatulehduksen merkki, vaan ihan puhdas vahinko. Vesikuppi saa kyllä lähteä makkarista yön ajaksi...

Tänään illalla olis luvassa mm. pyykin pesua, siivoamista, kauppareissu (tällä viikolla on pitäny joka päivä käydä kaupassa, ihan kuin ei osattais ajatella yhtä vuorokautta pidemmälle..) ja pakkaamista. Jos aikaa jää, niin koira pitäis vähintään harjata, mieluiten pestä.. Huomenna otetaan suunta kohti Pohjanmaata. Vieraillaan meillä kotosalla ja lauantaina ajellaan Pirkanmaalle, josta meikäläinen lähtee länsirannikolle yökyläilemään (ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa!). Maanantai on vapaapäivä, joten silloin vasta tullaan takaisin..

Kuten arvata saattaa, tämän viikon liikunnat on rajoittunut pariin työmatkakävelyyn. Toiveissa oli tänään käydä salilla, mutta taitaa haaveeksi jäädä. Ja viikonloppuna(kaan) ei taida yksinkertaisesti riittää aika, kun pitää koko ajan suhata eestaas.

Kauheen hengästyttävä teksti tuli nyt, mutta semmonen on fiilis täällä! Suosiolla voin tähän kirjoittaa, että

ensiviikkoon! Jospa sais vähän rauhoitettua tahtia sitten.

6 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Aika hassua et silleen oli kusassu alleen :D toivottavasti ei oo tosiaan tulehduksen merkki. Kyllä ne vaan välillä tuppaa juomaan turhan paljon ihan tavan vuoksi vaikkei olisi jano. Minkä rotusia karvakorvia sulla olikaan?

Suvitar kirjoitti...

Joo, se oli ihan raasu aamulla. :D Ihan vähän kävi sääliksi.

Meillä on yksi havannankoira ja lisäksi kaksi pitkäkarvaista kissaa (sekarotuisia..). Toinenkin koira (seropi) oli vielä muutama kuukausi sitten, mutta jouduttiin lopettamaan.. :( Toinen koissu ois mulla haaveissa, mutta ehkä tuossa yhessäkin on vielä tekemistä. :D

Karoliina kirjoitti...

Kuin vanha hän on?:) Kyl näis joo tekemistä on.....

Suvitar kirjoitti...

1 vuosi ja reilu pari kuukautta päälle. :) Kovasti oli tarkoitus harjotella tokoa tänä talvena, mutta on "vähän" jäänyt... :D Koira ollut kasvattajalla (anopilla) aika paljon, eikä oo muuten vaan ollut inspistä. Kehityskelpoinen yksilö kylläkin, jospa keväällä taas treenailtais enemmän. :)

Helmi kirjoitti...

Olipas teillä aamu. Kyllä nuo eläimet vaan joskus ovat ihmeellisiä. Hauskaa loppuviikkoa vain sinnekin.

Karoliina kirjoitti...

Meillä kams tokoilu isomman kanssa jäänyt aika vähiin :/ Perusasiat kyllä hienosti hallussa. Ja ton pikkuriiviön kanssa en ole edes alottanut muuta kuin istu käskyn opettelua :D