maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantai.....

Tiedättehän?

Viikonloppuisin valvoo yli puolenyön ja nukkuu miltei puoleen päivään.
Mitä tapahtuu sunnuntai-iltana? Uni ei tule.
Entäs sitten maanantaiaamuna? Joskus voi jopa nukkua pommiin..

Silleen alkoi meidän maanantai. Luojan kiitos on liukuva työaika, ehdittiin runkotyöajan puitteissa töihin, mutta silti otti päähän. Molempien kännykät herätti, mutta kun tykätään vähän torkutella... No, omasta loppui akku parin torkun jälkeen ja miehen kännykkä antaa aikansa torkuttaa, mutta jossain vaiheessa on enää vaihtoehto "lopeta". Miten järkevää?? :D Tietysti sitä vaan jatkaa sen napin painamista.. Yhtäkkiä kello onkin vähän vajaa kahdeksan.

Vauhdilla ylös, pisut ja pesut vuorotellen pienessä vessassa. Aamupalaa naamaan ja eväät valmiiksi (oi miksi niitä ei voi laittaa illalla...??), koirat pissalle ja tsädääm, putsaamaan autoa (perhanan lumisade)!! Mies oli siivonnut auton viikonloppuna ja piilottanut lumiharjan peräkonttiin. Lyhyeen työmatkaan meni luvattoman pitkän aikaa, kun puolet matkasta meni autojonon perässä himmaillen. Loppu hyvin, kaikki hyvin, töissä oltiin noin 50 min herätyksestä.

Jälleen kerran voi todeta: ei enää torkuttelua.

Koiratkin yleensä ovat "vähän" aktiivisempia heti aamusta, mutta ei tietenkään tänään. Kunnes sitten nousimme sängystä, voi luoja sitä ravin määrää. Alakerran naapurit varmaan tykkäs...

Kaiken lisäksi jumitin eilen salilla selkäni, se on ollut ihan pirun kipeä tänään! Helpottamaan päin, eli toivottavasti vaan lihasjumista kyse..

Aamuhärdellistä johtuen ei tullut mieleen pompata puntarille, viikkopäivitys tulossa huomenna.

Loppuun vielä ovulaation metsästyshuuto: OVIS, MISSÄ OLET? TUU JO!! (kp 23, ei viivan viivaa testeissä.)

Ei kommentteja: