maanantai 12. maaliskuuta 2012

Viikot 9-10/12

Hiljaista on ollut tässä päässä! Kiitos työkiireiden ja reissaamisen ja jonkinnäköisen totaalisen väsähtämisen. Liikuttua on tullut tosi heikon laisesti, vaikka kova oli uho vielä pari viikkoa sitten. Tällä hetkellä ei vaan yhtään kiinnosta. Ehkä se tästä... Paino oli tänään 66,6 kg. Viime maanantaina punnitus jäikin välistä, mutta tiistaina se oli 66,5 kg.

Liikuntoja en nyt jaksa sen kummemmin tarkemmin lähteä erittelemään, töihin tullut käveltyä muutama kerta ja eilen pitkästä aikaa pesis-treeneissä.

Loppumasennus on varmaan iskemässä. :D

Nyt pitää kyllä koittaa yrittää ryhdistäytyä. Asiaa ei auta yhtään se, että viikonloppuna ruvettiin kokoamaan 3000:n palan palapeliä, se houkuttelee vähän väliä istahtamaan lattialle. =)

Ainiin, nythän oon nää pari viikkoa ollut lähes kokonaan ilman pastaa, riisiä, perunaa, vaaleaa leipää, sokeria.... Olo on huomattavasti parempi ja jaksaa tasaisesti koko päivän. Ruokavalio koostunut pääosin siis kasviksista, lihasta/kanasta/kalasta, rahkasta, turkkilaisesta/kreikkalaisesta jogurtista, kananmunista, ym. Protskua ja rasvaa siis, suunnilleen niin paljon kuin maha vetää. Joitakin päiviä tsekkaillut kiloklubin avulla, noin pari tuhatta kcal on ollut energian saanti, eli ihan ok. Menneenä lauantaina käytiin kuitenkin hakemassa pizzat, voi herran jestas mikä olo siitä tuli! Ihan kuin ois laskuhumalassa ollut! Kauheaa. Eipä tarvii hetkeen taas syyä.

Nojoo, eiköhän nämä tämän päivän lätinät ollut tässä..! Mun pitäis muuten se putkirullauspostauskin tehdä joku päivä!! Apua.

Niin ja sekin vielä, että ovistikuttelu aloitettu taasen, kp 16 tänään ja ei ol plussaa näkynt. Loppuviikosta varmaan...

1 kommentti:

Kookos kirjoitti...

Sulle on tunnustus mun blogissa :)