keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lomat lusittu

Niin se vaan taas arki koitti ja työhön oli käytävä. Vähän väsynyttä on meininki, mutta eiköhän tämä tästä! Joulu meni autoillessa ja syödessä, kuinkas muutenkaan. Ajokilometrejä kertyi kutakuinkin 1000 km, kun seilattiin anoppilan ja mun kodon väliä. Parit kaveritreffitkin mahtui onneksi aikatauluun.

Syötyä tuli tosiaan ja olo on sen mukainen! Ei ollenkaan huonoon saumaan tule tuo keventelyprojekti. Eilen oli pakko lähteä illasta koiran kanssa pidemmälle kävelylenkille, kyllä se vaan teki hyvää! Kun on ollut tuo koiruuskin hoidossa sen kolmisen viikkoa niin ei ole paljoa tullut ulos lähdettyä. Huono minä. Asia korjaantunee vähitellen kuitenkin. :)

Ovistikuttelu toi plussan viime keskiviikkona, tasan viikko siis. Kiertopäivä 20 oli tuolloin menossa. Alavatsan vihlaisuja oli jo tiistaina ja torstaina olikin maha sitten kunnolla kipeä. Menkkakipumaisia kipuja - lievempinä, mutta pitempikestoisina. Eli ärsyttävää. Kuitenkin, aamulämpöjä mittailin ovisplussan jälkeen, mutta nuo joulureissailut vähän haittasi. Asia, mikä aiheuttaa hämmästystä, on se, että lämmöt ei juurikaan ole noussut. Tai ei siis ollenkaan, nyt menossa siis kp 27. What the hell....? Noh, katsellaan seuraavassa kierrossa taasen. Kun vaan alkaisi. :) Eipä tuo kai kauhean kauan enää anna itseään oottaa, toivottavasti!

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Joulussa on kyllä se haittapuoli että syötyä tulee :) Tai eihän se haitalta tunnu silloin kun ahmaisee iiison lautasellisen perunamuusia, pippurikastiketta, kinkkua, perunasalaattia, kirjolohta, lanttulaatikkoa ja lihapullia.. Päälle vielä muutama suklaarasia ja ehkäpä vielä toinen annos ruokaa? :D Minulla on ainakin taas paino noussut huimiin lukemiin (niinkuin joka joulu)

RK kirjoitti...

Suklaa se taitaa se pahin olla, muuthan on ihan tavallista ruokaa.. :D valehtelematta varmaan neljä rasiallista tullut vedettyä ja kun tuo mies ei syö suklaata niin kaikki menee omaan naamaan! Hyi olkoon. En oo ees uskaltanu vaa'alle, maanantaina sen näkee mitä se näyttää. :)