perjantai 2. joulukuuta 2011

KP 1

Tittididii!! Tänään (tai yöllä siis) sit ylläripyllärinä menkat alko, taas ihan ilman mitään ennakkovaroitusta, kuten ekassakin kierrossa. Tämä kierto siis 24 päivää. Noinkohan mitään ovista bongasin, kun siitä ois nyt noin 11 vrk... Tästä päästäänkin sopivasti aasinsillalla siihen, että ajattelin tilata ovulaatiotestejä. Ja ihan vain silkasta mielenkiinnosta. Onko kokemuksia eri merkkisistä (onko niitä eri merkkejä??) testeistä? Tai ylipäätään onko mitään järkeä huvin vuoksi lähteä tikuttelemaan? Miten luotettavia ne on?

Nyt aamusesta vähän rupes alavatsaa jomottamaan, mutta ei oikeastaan juurikaan. Sen verran että sen huomas. Tää just ihmetyttää kun ei minkäänlaista menkkaoiretta ollut esim eilen. Viime kierrossa kärvistelin yhden päivän kauheiden kipujen kanssa ja silti siitäkin meni vielä useampi päivä vuodon alkuun. Saa nähdä mitä tämä uusi kierto taas tuo tullessaan... Taas lähemmäs 40 päivää?? Oumai, jännää - ja samalla jotenkin niin mielenkiintoista tutkailla oman kropan toimintaa!

Tämän viikon liikunnoista voi sen verran todeta, että tiistaina tosiaan käväisin spinning-tunnilla (kannatti!) ja siihen ne taitaa sitten jäädäkin. Eilen piti lähteä lenkille, mutta ukkokulta passittikin Ikeaan. :) Tänään luvassa koiran pesuoperaatio. Huomenna aamusta näyttelyyn ja iltapäivästä kotiin, anoppi ja avokin sisko ja veli tulevat meille yöksi.. Voisihan siinä tietysti illasta käväistä pienen lenkin heittämässä, ilman koiraa kylläkin, kun ei passaa sotkea sitä kun sunnuntaina uudestaan kehään.. Sunnuntain pesistreenitkin jää tältä viikolta väliin.. Voi jehna. On mulla sentään se yks merkintä siellä Heia Heiassa. ;)

Edit: Piti vielä mainita siitäkin, että eilen tuli eka "info" putkirempasta! Hankesuunnitelma valmistuu tän vuoden loppuun mennessä ja ensi vuoden alkupuolella on infotilaisuus. Sitten vielä enemmän asiaa puidaan kevään yhtiökokouksessa. Omassa mielessäni ajattelen sillein, että ainakin nyt tuonne infotilaisuuteen asti pidättäydytään vauvantekopuuhista ja sit jos saadaan siellä jotain alustavaa aikataulusuunnitelmaa niin katotaan uudestaan tilannetta.. Musta kuitenkin on vähän ehkä (voiko näin edes sanoa?) "typerää", jos alotettais yrittämään nyt, kun tiedetään, että se putkiremontti suhteellisen pian on tulossa...

3 kommenttia:

_pupuliini_ kirjoitti...

Täältä löytyy minun ajatukset ovulaatiotesteistä, jos kiinnostaa: http://etsinkunnes.blogspot.com/2011/11/vannon-digitaalistenovulaatiotestien.html

Kiteytettynä kannatan niiden käyttöä tai edes kokeilemaan ja erityisesti CB:n digitaalisia, vaikka hintaa on. Meillä tärppäsi tikuttelu kierrosta. Ulkomailta testejä saa halvemmalla.

RK kirjoitti...

Muuten kai nuo digitaaliset olisi ainakin selkeämpiä ja siten parempia, mutta tässä meidän tilanteessa se raha ehkä ratkaisee. Kun ei sitä yrittämistä ole, vaan ihan vaan omaksi iloksi haluaisin seurailla niin en viitsi maksaa ekstraa.. :)

Varmaan ainakin aluksi koitan tavallisilla liuskoilla ja sitten jollain järeämmällä, jos tuntuu, että en saa ovulaatiota paikallistettua.

_pupuliini_ kirjoitti...

Totta. Tuossa tilanteessa voikin harjoitella niiden viivojen tulkintaa, jos omaksi iloksi ovulaatiota haluaa metsästää. :)