tiistai 10. tammikuuta 2012

KP 10, jomottelua

Onkohan nämä jomottelut nyt niitä munarakkulan kasvukipuja?? Eilen oli pienen pieniä tuntemuksia alavatsassa oikealla puolella, tänään aamulla jo reilusti enemmän, mutta melko lyhyen aikaa. Ovistikuttelu aloitettu ja aamulämmön mittailu, katsotaan mitä näyttävät ja koska, vielä ei mitään. :)

Tulipa tuossa lauantain riennoissa vastaan eräs nuori naishenkilö, jonka tiesin saaneen keskenmenon vajaa vuosi sitten. Tämä nainen on melko kova ottamaan viinaksia, ja silloin kun ottaa, niin avautuu kaikesta. Siis KAIKESTA, myös tästä keskenmenosta! Itkeskeli sitä minulle jo alkuillasta, yritin parhaani mukaan lohduttaa kun en tiennyt mitä muutakaan tekisin. Sitten baarissa hänen piti kertoa siitä jokaikiselle henkilölle, joka häneltä erehtyi kysymään kuulumisia. Tunsin myötätuntoa tämän naisen kihlattua kohtaan, hän kun vaikutti semmoiselta, että ei nyt välttämättä olisi asiaa halunnut koko maailmalle jakaa.. Olen jotenkin hyvin hämmentynyt tästä tavasta kertoilla keskenmenosta (ja ylipäätään yrittämisestä) kaikille, tutuille ja tuntemattomille. Itse ajattelen aiheen niin araksi, että sitä ei välttämättä haluaisi oman kodin ulkopuolelle jakaa..

Noh, se siitä, positiivisempiin aiheisiin. Käväisin tänään hikoilemassa spinningissä taasen 45min, ihan mukiin menevä tunti oli, vaikka ohjaaja olis voinut olla vähän rajumpi ja rempseämpi. Hieman oli semmoinen flegmaattinen.. :) Salin puolella kuhisi porukkaa, kuten arvata saattaa. Itse oon tavannut käydä salilla heti töiden jälkeen, noin klo 15. Silloin siellä on melko vähän ihmisiä, mutta väki lisääntyy treenin loppua kohden. Toinen vaihtoehto on ollut mennä vasta illalla klo 20, silloinkin saa olla suht rauhaksiin, ei oo pahempia tungoksia. Tässä joku päivä mietinkin, että mitä jos menisikin ennen töitä!? Se tarkoittaisi siis salille menoa klo 6.30 tai viimeistään seitsemältä, mikä tuntuu kyllä vähän haasteelliselta! Pitäis herätä aikaisin, että ehtii syödä jotain aamupalaa, pitäis käyttää koira lenkillä jne... En tiiä, pitää vähän makustella. :)

Huomenna muuten alkaa Liv:llä Jutta ja superdieetit! Aion ehdottomasti katsoa, vaikka Jutta G. ei ulosanniltaan oo mikään miellyttävin ihminen. Toistaa sitä samaa "suomalaiset on läskejä, menkää kuntosalille" -mantraa ihan liikaa, asia on kuitenkin tullut selväksi jo. Sen sijaan Jutan kroppa ja intohimo treeniin on kadehdittavaa. Toivottavasti ohjelma antaa hieman lisätsempitystä liikkumiseen ja syömiseen! :)

Ei kommentteja: