tiistai 17. tammikuuta 2012

****n Blogger!!

Ärsyttävää, mutta en pääse juuri kenenkään blogissa jättämään kommenttia tai ylipäätään lukemaan jo jätettyjä kommentteja! Menee sivu ihan tilttiin, eikä pysty tekemään muuta kuin sulkemaan ko. sivun.

Kohtalotovereita??

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minulla kävi samalla tavalla viime viikolla työkoneella. En tiedä jatkuuko ongelma vielä. Olen nyt kotona... Huomenna sekin selviää. Sitten kotona pääsen tosiaan ihan normaalisti ja kännykällä myös.. Outoa..

RK kirjoitti...

Mulla on tuo ongelma sekä töissä että kotona, ehkä täällä töissä enemmän... Nyt en meinannut päästä tätäkään kommenttia kirjoittamaan. Outoa tosiaan. Pitäisi varmaan laittaa viestiä jonnekkin ylläpitoon tmv..

Eloveena kirjoitti...

Mulla on kanssa ongelma että en voi lukea jätettyjä komentteja, koska sivu menee tiltiin! Toivottavasti ongelma selvitetään pian. Tosi ärsyttävää!

Toiveikas kirjoitti...

Mikä selain teillä on?

RK kirjoitti...

Toiveikas: Mulla on töissä IE ja kotona Firefox. Ja kummassakin sama probleema, IE:llä kyllä näyttäis enemmän olevan häikkää..

RK kirjoitti...

Näin sanotaan tuolla tunnetuissa ongelmissa:

"We're investigating reports of users not being able to comment on IE8/9 from the embedded form. We hope to have a fix out shortly, but in the meantime we encourage admins to switch to either the full-page or pop-up forms which should be working without issue.

Thanks for your patience, and we'll make sure to update this post as soon as we have more info. "

Eli ilmeisesti kommentointi pitäis ensiavuksi muuttaa johonkin toiseen muotoon? Täytyypä katsella..

Kookos kirjoitti...

Huomasin tänään saman muutamissa blogeissa. Sulla nyt ainakin näyttää toimivan :)

Helmi kirjoitti...

Juu oli samaa ongelmaa. Sitten meni hermot ja vaihdoin selaimen Chromeen ja kaikki toimii kuin unelma. Eli perkeleen explorer.

Toiveikas kirjoitti...

Juu, meinasin suositella vaihtamaan Chromeen. Mulla töissä IE8, ja latasin sinne nyt toiseksi selaimeksi Chromen, kun tökki koko ajan. Helpotti.

Vilkas kirjoitti...

Hei aloin miettiä että oonkohan muistanu sulle laittaa uutta blogin osoitetta kun tuossa listassasi on ainakin vielä vanha. Eli uusi on vilkkaanmatkassa.blogspot.com jos ei vielä ollut tiedossa :)