torstai 28. maaliskuuta 2013

Kuulumisia pääsiäisen alla

Täällä voidaan ihan mukavasti. Huono olo väistynyt oikeastaan kokonaan. Heti heräämisen jälkeen pitää saada äkkiä ruokaa tai tulee oksuolo, mutta muuten pysyy hyvin poissa eikä enää tarvitse koko ajan olla syömässäkään. :) Illalla taas en oikein saa mitään alas, niin silloin huono olo iskee salakavalasti kun tulee vaan yksinkertaisesti syömättömyydestä pahoinvoivaksi. Varsinkin siis iltaisin mitään "kunnon ruokaa" ei tee mieli, vaan hesepullaa/pizzaa yms. (Onneksi ei ihan naapurista löydy :D ) Paahtoleipää pelkällä voilla ja muroja kylkeen niin johan maistuu. Töissä onneksi tulee syötyä paremmin, joten en jaksa stressata tuon syömisen kanssa. Eihän se tietty kauhean hyvä oo pelkkää hiilaria ja rasvaa vedellä, mutta näin tällä hetkellä.. Painostakin sen kyllä huomaa, nyt nelisen kiloa tullut kun vertaa aikaan ennen raskautta. Mutta antaapa tulla se mikä on tullakseen, saahan sitä sitten laihdutella joskus myöhemmin - yeah, right....

Vähän jotenkin alavireinen fiilis noin niinkuin muuten. Työt kasaantuu niskaan ja tuntuu että pitäis revetä miljoonaan paikkaan yhtä aikaa, mutta kun ei vaan pysty. Tämän takia aion kyllä kertoa töissä heti, kun vaan oon käynyt ultrassa. Että osaisivat asennoitua hekin siihen, että nyt on työtahdin pikkuhiljaa muututtava tai meikäläinen ottaa saikkua ja siinähän sitten ovet kusessa suoraan sanottuna. Parempi mun tehdä hissuksiin töitä kuin paahtaa itseni loppuun ja olla sen jälkeen kokonaan pois pelistä.

Heh, nytkin kello on vähän yli viisi illalla ja meikäläinen just vasta lopettelee työpäivää. Kotiin pakkaamaan ja sitten vähän pääsiäisen viettoon maalle.

Ei kommentteja: