keskiviikko 15. elokuuta 2012

Oliko ja menikö vai tuleeko vai eikö?

Koitan olla ajattelematta, mutta en vain kykene kun tässä on nyt tuhlattu ovistesti jos toinenkin ihan turhaan! Ei näy ovista, ei. Eilen oli illemmalla lievähköjä menkkatuntemuksia, joten tulin ajatelleeksi, että jos menkat ihan justkohta alkaa niin ovis on täytynyt olla jo ennen kp 12:ta. Tai sitten sitä ei tässä kierrossa ole ollut eikä tule. Ihminen on mielenkiintoinen (ja ärsyttävä) laitos. Koskaan ei tiiä miten se toimii tai on toimimatta. Päätin just, että lauantaihin asti tikuttelen ja sit saa olla. Ihan sama. Sit ois menossa jo kp 24 tai 25, ei voi nyt muistaa.

Viime viikon liikkumisesta piti jotain höpistä, en kyllä enää ihan tarkkaan muista mitä kaikkea tuli tehtyä, mutta ainakin kolmet treenit ja yks sauvakävelyrepäsy (ah, niin tehokasta!) ja yks juoksentelulenkki, ehkä jopa ihan vaan rauhallinen kävelylenkki tai sitten ei. Kirjoittelin kyllä sykkeet ja matkat ja ajat vihkoseen ylös, mutta se on just nyt kotona ja minä töissä. Sauvakävely oli kyllä niin mukavaa touhua, että pakko lähteä uudelleen. Siinä ainut huono puoli on se, että en voi ottaa koiraa mukaan. Tekis sillekin hyvää. Sauvakävelyssä erityisen hyvää on se, että ei tarvitse juosta, eli olla henkihieverissä, mutta silti sykkeet kohoaa ja hiki lentää! Ainaisesti jumittaville hartioillekin se on nannaa. Vastaan tuli muutama muukin sauvakävelijä, mutta eivät tainneet ihan niin tosissaan ottaa urheilun kannalta kuin minä, se on kyllä vaan oma arvio. Vauhtikin muuten mulla oli kovempi kuin hölkätessä ja sykkeet kuitenkin kymmenisen yksikköä alempana... Hyvähyvä minä.

3 kommenttia:

Emminkäinen kirjoitti...

Täällä myös testit näyttää vaan negaa, vaikka monta päivää ollut jo oiretta! Ärsyttävää.. Tsemppiä sinne, hyvähyvä treenailulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sauvakävelylle voi koirankin ottaa, pistät vaan sen vyötärölle kiinni! Tai hankit sellaisen juoksutusvyön ja joustavan koiran hihnan niin lisää mukavuutta lenkkeilyyn. Esim. Vip Storella on myytävänä, kannattaa tsekata!

Suvitar kirjoitti...

Anonyymi, kiitti vinkistä! Ajattelin heti että tajuaiskohan koira mennä suoraa eteenpäin vai tarviiko kovasti työstää ennenkö tajuaa olla haistelematta joka puskaa.... :)