maanantai 6. elokuuta 2012

Liikkumisen ihanuutta

Mä olen taas löytänyt sen! Ainakin hetkeksi. Liikunnan ilon siis. :)
Viime viikko oli mitä loistavin liikkumiseni suhteen. Ei väkisin, vaan hyvällä mielin ja silkasta omasta halusta päästä ulkoilemaan. Mennyt viikko koostui parista tunnin mittaisesta kävelylenkistä, yhdestä pesäpallopelistä ja yhdestä puolen tunnin hölkkäilysessiosta (se oli kyllä aika tuskaa). Lisäksi käytiin keilaamassa, mutta ehkä sitä ei lasketa jos samalla ottaa alkomahoolia? :D Tietty samaisen illan aikana tuli jorattua pari tuntia villisti tanssilattialla, tuli siinäkin hiki! Keilaamisesta meni kyllä toinen pakara ihan juntturaan joten ehkä se lasketaan. ;)

Tällä viikolla pääsee taas pesistreenien pariin kesätauon jälkeen ja vois kait kuntosalin ovestakin käydä edes kurkkaamassa. Fiilis on vaan nyt niiin hyvä! Mä oon nukkunut ihan loistavasti kun on illalla käynyt ulkona ja vaikka aamupäivästä väsyttää niin illalla on kuitenkin energiaa täynnä.

Tänään kierron päivä on 12, ovistikuttelu aloitettu eilen ja tarkoitus kaiketi olis nyt hyödyntää tämä kierto ainakin! Jee! =)

Elämän pieniä ja isompiakin iloja ja maailma hymyilee tänään! Tunnelmaa latistaa ainoastaan hieman ankea työilmapiiri, ymmärrettävistä syistä kuitenkin. Itse yritän keskittyä työntekoon ja olla märehtimättä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle olisi tarjolla haastetta blogissani! Kivaa viikkoa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Katsotaan jos vaikka joku päivä raapustelisin, meinaan vähän olla huono noissa haastejutuissa. :)

-Suvitar