tiistai 14. helmikuuta 2012

Yksin kotona

Ukkokulta lähti työreissulle tänään ja tulee vasta huomenna illalla takaisin. Eilinen vapaapäivä meni kyllä ihan hunningolle, en tehnyt oikeastaan yhtään mitään.. Pissatin koiraa ja laitoin likaiset astiat koneeseen. :D Tänään on ollut jo vähän aktiivisempi päivä, vaikka olo on edelleen todella flunssainen. Nenä vuotaa ja aivastuttaa ihan koko ajan.. Ikeassa ei tullut käytyä ja nyt lähti autokin, joten jää käymättä kokonaan. Pitääkin kyllä vielä katsella mitä kaikkea sitä taas tarvitsisi haluaisi.

Meillä on makkarissa Ikean isohko, valkoinen Malm-lipasto ja suunnittelin kovasti laittavani sen ylle jonkun nätin peilin ja koriste-esineitä. Harmi vaan, että muistin miehen aikoneen laittaa tuon nykyisen television siihen... Sinne meni peili-haaveet. :D Toisaalta, mua ei kyllä yhtään houkuta televisio makkarissa. Tai ehkä vielä vähemmän se, että näin pienessä huushollissa olisi kaksi TV:tä. Voipi olla siis, että peili siitä vielä paikkansa löytää. Onpa vaikeaa... :) Sitäpaitsi, uuteen televisioon tai muuhun "tarpeeliseen" aiotut rahat löysi eilen uuden kohteen, siitä lisää muutaman viikon päästä! ;)

Mulla on mennyt tän sairastelusta johtuvan liikkumattomuuden myötä unirytmi ihan totaalisesti sekaisin.. Illalla uni ei tule silmään mitenkään päin ja aamulla nukuttaa armottomasti. Nyt kun ei ole töihinkään ollut menossa niin on tullut sitten nukuttua suht myöhään. Ja oravanpyörä on valmis... Yhdeltä nukkumaan ja kymmenen jäljestä ylös. Saa nähdä miten käy tänä iltana - ja huomenaamuna!!

Joka tapauksessa, tänään olen suorastaan nauttinut pienestä touhuilusta; paikkojen järjestelystä, pyykkäämisestä, melkein jopa koiran oksennusten siivoamisesta! Päivään mahtui myös ihana hiljainen hetki kahvikupposen ja välipalan kera, katsellen lumisadetta ulkona ja hiljaista pihaa. Täydellisyydestä puuttui sanomalehti (miks ihmeessä Hesari on niin julmetun kallis?!) ja päiväunilla tuhiseva(t) laps(i/et). Ai mikä vauvakuume? Koira sentään tuhisi jaloissa. =)

Ovistikuttelukin on aloitettu muutama päivä sitten, nyt menossa kp 17 ja puhdasta yhtä viivaa näyttää. Paitsi ensimmäisessä (kp 13) oli vahva haamuviiva, mutta lämpöjen perusteella ovis ei kyllä ole ennen sitä tapahtunut. Eipä tässä kaiketi enää montaa päivää tarvitse odottaa, jos menee kuten nuo pari edellistä kiertoa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"4. 30 päivää (ovis kp 21)
5. 28 päivää (ovis kp 22)"

Ovatko nämä nyt ihan oikein? Ovatko siis olleet selkeitä ovulaatioplussia jne.. vai olisiko ovis kuitenkin voinut tapahtua eri aikaan?

En nyt haluaisi pelotella, mutta jos ovulaatiosta kierron päättymiseen on oikeasti noin vähän aikaa, niin kiinnittyminen ei ole oikein mahdollista. Vaiheen pituus pitäisi olla vähintään 10 päivää; normaalistihan se on noin 14.

Suvitar kirjoitti...

Hyvinkin ovat olleet selkeitä ovisplussia. Ja siis ovisplussa tullut 4. kierrossa kp 20 ja viidennessä kp 21.

Näköjään et ole juurikaan aiempia postauksia lukenut, joten selvennykseksi:
A) ei ole yritystä vielä, eli sinänsä no worries kiinnittymisen osalta.
B) olen ollut hyvinkin huolissani tuosta luteaalivaiheen lyhyydestä. Toivon, että paranisi yrityksen alkuun mennessä (joka vielä ajallisesti vähän hakusessa). Yritänkin nyt ahkeraan seurailla, että jos ei normalisoidu niin on jotain pohjatietoa mahdollista lääkitystä varten.

Olisin varmaan jo marssinut lääkärin pakeille, jos se varsinainen yritys olisi käynnissä.. :D Sormet ristissä, että normalisoituisi ajan kanssa.

Helmi kirjoitti...

Joskus se ovis hiipii selän taa ja ylättää juuri silloin kun sitä viimeksi odottaa, hassu kapistus. Ei tuosta liikkumattomuudesta kannata ottaa ressiä. Sairaana ei saa rehkiä, ehtiihän tuota kun on terve.