tiistai 21. helmikuuta 2012

Ovis sittenkin vasta eilen??

Nyt seuraa ovispohdintaa.

Eli viime kierrossa kävi näin:
kp 20: lähes yhtä vahvat viivat testiin, ei kuitenkaan ihan plussaksi tulkittava
kp 21: aamulla sama kuin kp 20, mutta illemmalla jo selkeä plussa ja mahakivut
kp 22: testistä nega, lämpö 36,1
kp 23: lämmönnousu (36,3 ja seuraavina päivinä vielä ylöspäin)
--> ovulaatio kp 22

Ja nyt kävi näin:
kp 21: selkeä plussa
kp 22: selkeä plussa aamulla ja illallakin, lisäksi mahakivut
kp 23: ei lainkaan toista viivaa testissä, lämpö 36,1
kp 24: lämmönnousu (36,3)
--> ovulaatio kp 23??

Onkohan tuo miten yleistä, että ovis tulis vasta 2 vrk ekasta plussasta.. tosin onhan niissä ohjeissa, että ovulaatio tapahtuu 12-36 tunnin kuluessa... Ja kai se näytteen vahvuuskin siihen jotain vaikuttaa miten vahva viiva tulee? Sitten nuo mahakivut, näissä molemmissa kierroissa olis siis ovista edeltävänä päivänä.

On se kyllä hyvä kahta kiertoa vertailla! :D Siitä neljännestä kierrosta kun ei ole kauhean tarkkoja muistiinpanoja oviksen ajoilta, ei mahakivuista saatika sitten lämmöistä.

Nojoo, ei kait tää viel nii kauhee vakavaa oo, kuhan mietin.. :)

2 kommenttia:

Vilkas kirjoitti...

Mulla tuli silloin kun ihan ensimmäisiä kuukausia yritettiin lasta ja tikuttelin niin muistaakseni aina kahtena päivänä ovistikkuun plussa, mutta nykyisin tulee vaan edellispäivänä, että kyllähän se voi vaihdella :)

Suvitar kirjoitti...

Juu, nähtäväksi jää. :) Oliko sulla sitten ovis toisena plussapäivänä vai vasta sitä seuraavana? Vai oliko edes tarkkaa päivää tiedossa?

Nuo mahakivut ihmetytti että miksi ne sitten tulee edellisenä päivänä.. Ja kun on ihan selkeät kivut, ei mitään pikkunippailuja. :S Elin siinä luulossa, että pahimmat kivut on just sillon kun ovulaatio tapahtuu. Mutta ehkäpä tämä onkin vaan mun kehon tapa viestittää oikeaa ajankohtaa. :)