torstai 4. lokakuuta 2012

Kp 2 !!!

Eilen sit hanat aukes ja uusi kierto lähti alusta. Helpotus ja pettymys samaan aikaan, enemmän kuitenkin helpotus nimittäin toiveet ei kyllä ollut korkealla ja odotin vaan uuden kierron alkua. Pettymys lähinnä sen takia, että seuraava ovis ei sit mielellään tarttis olla noin kp 14-20 (ja sehän muuten ihan varmaan on sit just tuossa välissä), kun lomaillaan pienessä mökissä muun perheen kanssa... Noh, hätä keinot keksii! :D

Edellinen kierto siis 32 päivää, luteaalivaihe 15 päivää (jos ovis oli kp 17). Tällä kertaa muuten kivut on taas tuntuvat, eilen sinnittelin koulussa ilman särkylääkettä ja oli muuten tuskaa istua kolme tuntia paikallaan. Housut kiristi ja tukala olla muutenkin, heikotti ja väsytti. Illalla sitten kotiin tullessa nappasin panadolin ja menin lähes suoraan nukkumaan. Aamulla heräilin kun mies lähti aikaisin työreissulle, enkä saanut enää oikein nukuttua kun maha rupesi käymään taas kovin kipeäksi. Töihin pääsin ja otin uudestaan panadolin, se onneksi vaikutti nopeasti ja nyt on taas ihan ok olo! Kyllä vaihtelee suuresti nuo kivutkin eri kierroissa, välillä ei tarvitse ottaa mitään lääkettä.

Menee semmosta sahalaitaa nuo mun kierrot että huhhuh, ne ei varmaan tasoitu ikinä. Excel-hirmu esittäytyy taas, pitäähän noista kiertopäivistäkin oma käppyränsä olla. =) ehkä vaihdan sen tuonne välilehdelle, kun eipä noita lämpöjä ole tullut enää mittailtua.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Pahoitteluni menkoista... :/

Suvitar kirjoitti...

Eipä tämä kyllä oikein tuntunut missään kun en liikoja ehtinyt toivomaan (mm. sen oviksen missauksen vuoksi), mutta kiitos kuitenkin! :)