perjantai 14. marraskuuta 2014

Hei vaan hei!

Long time no see :D

Hiljaista on ollut blogissa jo reilusti yli vuoden verran, mutta ajattelinpa nyt palailla vähän takaisin!!

Lyhyestä virsi kaunis (kello on puoli yksi yöllä, ja väsyttää):
Meille syntyi lokakuun (v. 2013 siis) loppupuolella suloinen tyttövauva, kutsutaan häntä vaikka nimellä Tyty. Hän antoi odotuttaa itseään toista viikkoa yli lasketun ajan, syntyi pitkiltä tuntuvien päivien jälkeen rv 41+2. Synnytys meni hyvin ja muutenkin meillä on mennyt tosi loistavasti! Mitä nyt "vähän" ajoittain väsyttää, mutta noin niinkuin muuten ei suurempia ongelmia oo tullut :)

Meillä alkaa olemaan käsillä pikkukakkosen yritys ja siksi ajattelin blogia herätellä eloon. Imetän edelleen, joten kierto on vähän niin ja näin... Luteaalivaihe, joka oli lyhyt ennen Tytyn odotusta, on nyt vielä lyhyempi, yleensä 5 päivää! Joten mahkuja raskaudelle tässä vaiheessa ei hirveästi ole... Muuten on ollut positiivista huomata että kierto on melko tasainen. Tosin nyt on vasta viides kierto menossa että ei hirveän paljon ole vielä dataa.. :)

Olen vähän kurkistellut blogilistani blogeihin ja on ollut ilo huomata että moni kanssani kuumeilleista on saanut myös oman pienokaisen :) Palaan vielä myöhemmin vuoden takaisiin synnytystunnelmiin ja meidän ensimmäiseen vauvavuoteen, mutta nyt painun pehkuihin! 

Ei kommentteja: