maanantai 17. syyskuuta 2012

Turhautumista

Tänään ovistikku näytti tyylipuhdasta negatiivista, eli kaiketi eiliset selvät viivat voi laskea positiivisiksi? Eli ovispäivä olis tänään. Turhautumista tähän aamuun tuo se, että loppujen lopuksi ei eilen saatu hommaa hoidettua ja nyt on vähän niinkuin ne pienetkin mahikset mennyttä... Itkettää. Vituttaa. Tänäiltana on todennäköisesti jo liian myöhäistä, joten se tästä kierrosta sitten. Fuck.

Voi jostakusta tuntua pikkujutulta. mutta mulle nyt tällä hetkellä hirmuisen raskas ajatus, että oon odottanut vuoden, että alkais jotain tapahtua, ja sit kun pitäis tapahtua niin yksinkertaisesti tilaisuudet missataan. Ja kun ei oo mitään takeita siitä, että tuleeko seuraava ovis sitten kuukauden päästä vai ei?? Jos tulee, niin varmaan osuu sit just sille viikolle, kun lomaillaan mun perheen kanssa - kiva!
Päässä pyörii nyt sekin ajatus, että mulla ei oo oikeutta avautua tämmösestä asiasta, onhan muilla paljon huonommin... Mutta tämä on nyt tilanne täällä, ei oo paljon jännäilyä tulossa.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Toi "kiertojen hukkan heittäminen" on yllä niin turhauttavaa. Pystyn samaistuun sun vitutukseen erittäin hyvin. Toisaalta sun kannattas vielä varoiks testailla sitä ovista jos tuo olikin vaan normaalia lh:n heittelyä ja se ovis onkin vasta tuloillaan...

Suvitar kirjoitti...

Onneks on vähän jo räiskyvimmät tunteet ajautunut sivuun ja olo tasoittunut. :) En kyllä ehkä jaksa enää testailla, kuitenkin menee testit hukkaan ja eipä tarvii stressailla siitä onko ovis vai eikö oo.. :)