tiistai 26. kesäkuuta 2012

Vedetääs hieman takaisin

Eilen kirjotin, että ei tunnu kauheita kipuja.

Tuntui sittenkin.

Yhden aikaan iltapäivällä otin buranan ja 10 min päästä toisenkin, ei mitään vaikutusta ja kipu vain paheni. Odottelin kuitenkin jonkun puolisen tuntia, istuskelin kaksinkerroin ja melkein jouduin käydä oksentamassakin. Soitin sitten miehelle että käy kotona hakemassa toista lääkettä. Soitti parin minuutin päästä että eiköhän tyttö lähetä kotio. Kävi sitten viemässä mut kotiin ja mä itkin tuskissani sänkyyn asti. Nappasin sitten siinä panadolin, joka alkoikin vaikuttaa 5 min kuluessa, jonka jälkeen nukahdin melkein saman tien. Mies lähti takasin töihin ja meikä nukkui neljä tuntia putkeen. Illalla nukkumaan käydessä rupes taas vähän kipuilemaan ja otin lisää panadolia, että sain unen päästä kiinni.

Nyt olo ihan jees, mutta kyllä kuulkaa säikäytti! Gynelle aika varattu ens viikon lopulla, joku tolkku tähän täytyy nyt saada kun ihan yhtäkkiä meni kuukautiskivut näin pahaksi.. Jos ei löydy syytä niin saanpahan kunnon lääkkeet, että voin olla töissä.

Löytyykö muita kuukautiskipuilevia?

3 kommenttia:

Belly kirjoitti...

Täällä ei kipuilla tällä hetkellä, mutta joskus ihan olan takaa kyllä... moista ei kyllä kaipais!
Toivottavasti olosi helpottaa!

Karoliina kirjoitti...

Olisko ollu kiinnittymisyritys...?

Suvitar kirjoitti...

Belly: ei tosiaan kaipais, se kipu kun on jotenkin totaalisen lamauttavaa.. :/ Eilen oli jo parempi, ei tarvinnut ottaa särkylääkkeitä, onneksi.

Karoliina: En usko kyllä kiinnittymisyritykseen, ihan jo ajoituksen takia ja muutenkin..